Rodfræsning ved København

Henrik Ravn Træpleje fik sin første rodfræser i 1965 – den første i Europa. Nogle af fordelene ved rodfræsning er lave omkostninger, minimale terrænskader og muligheden for at arbejde tæt på belægninger og kabler i jorden. Vi har rodfræsere i alle størrelser.

Hvad er rodfræsning?

Rodfræseren fjerner træstubbe på en billig og effektiv måde som alternativ til opgravning, som er den traditionelle måde at gøre det på.

Rodfræsning anvendes på steder, hvor der tidligere har været træer eller anden beplantning, og hvor der skal gøres plads til nyplantning eller markbrug.

Fordelen ved fræsningen er, at opgaven kan udføres til lave omkostninger, og at der samtidig sker minimale terrænskader i forbindelse med arbejdet.

Desuden har vi mulighed for at arbejde tæt på belægninger samt kabler i jorden, da vi har rodfræsere i alle størrelser. Vi betragter rodfræseren som en præcis og pålidelig samarbejdspartner.

Efter rodfræsningen

Når arbejdet er udført, vil der ikke fremgå synlige spor på græsplænen. Derimod vil arbejdet efterlade rester af muld og flis, som du eksempelvis kan anvende til dine bede og under buske rundt i haven.

Kontakt os

Vi tilbyder professionel og effektiv fjernelse af dine stubbe og rødder med minimale terrænskader ved hjælp af rodfræsning. Med stor erfaring i og omkring Roskilde, Taastrup og København, står vi klar til at hjælpe dig med rodfræsning.

Kontakt os på telefon 43 71 02 18 og få et uforpligtende tilbud.

Læs også om: stubfræsning, træbeskæring eller fældning af træer.

Kontakt Henrik Ravn Træpleje i dag

Kontakt Henrik Ravn Træpleje i dag for at indhente et gratis og helt uforpligtende tilbud på din træplejeopgave. Udfyld formularen med dine oplysninger og vi vil vende tilbage til dig snarest muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontaktformular (Footer)

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Skyrækker beskåret - smukt!

Henrik Ravn Træpleje har beskåret en skyrækker i min have.
Opgaven blev på alle måder udført til perfektion. Alle aftaler overholdt - det var alt i alt afstemt og professionelt.
Tilbud/overslag blev givet forinden, og den endelig pris blev mindre end tilbud. God stil!

- Knud Nordentoft

Træfældning m.m. i parcelhus have

Parcelhus have, Himmelev/Roskilde okt. 2022. Vi har lige fået fældet et stort grantræ og udført stubfræsning, samt beskåret krone på stor vandgran, af firmaet Henrik Ravn Træpleje. Alt blev udført perfekt og professionelt som aftalt, samt desuden blev alt det fældede bortskaffet, som afslutning på sagen. Henrik Ravn Træpleje og deres uddannede skovhuggere og træplejere kan vi bestemt anbefale.

- Torben Lüth

Skrev for at bestille træfældning...

Skrev for at bestille træfældning Torsdag aften d. 17/6. Allerede Fredag d. 18/6 kom der en, og vi fik et tilbud. Der ville gå mellem 3-5 uger, da de havde meget travlt, men hvis der blev et hul i deres planer, ville de komme forbi. Torsdag d. 24/6 kom de så og fælder træet, og Fredag d. 25/6. stupfræsede de. Må sige at det er da kundeservice er vil noget. Kan varmt anbefale Henrik Ravn træpleje. Det er ikke sidste gang vi bruger dem.

- Ulla Hansen

Det var en rigtig god oplevelse...

Det har været en rigtig god oplevelse, at bruge Henrik Ravn træpleje fra start til slut. De gav et tilbud og kom kort tid efter og beskær vores æbletræet. Resultatet blev rigtig flot. Det var imponerende, at se hvordan de klatrede rundt i træet og savede grene af. Super professionelt.

- Bettina Juul Clemmensen

Vi hjælper med din træfældning på Sjælland. Ring til os i dag

Ring til os i dag og fortæl os om den opgave du ønsker udført og vi vil give dig et godt tilbud. Vi dækker Sjælland og arbejder i hele området omkring København og Nordsjælland. Vi ser frem til at høre fra dig!