Træfældning og træbeskæring i 2900 Hellerup

Hellerup er en del af Gentofte Kommune, der med sine 75.803 (2018) indbyggere er en af Sjællands største. Det betyder også, at Hellerup og Gentofte Kommune er en af de steder på Sjælland, hvor vi hos Henrik Ravn Træpleje gennem tiden har udført mange opgaver inden for træpleje og træfældning. Med base i Taastrup er vi stærkt til stede på hele Sjælland, men geografi er ingen hindring for os, og vi krydser også gerne bælterne for at foretage træfældningsopgaver i resten af landet. Vi løser professionelt og effektivt enhver type opgave for både private, erhverv og det offentlige, og vi tilbyder fleksible løsninger i tæt samarbejde med kunden.

Uanset om træet er blevet for højt, skygger for udsyn, har skader efter storm eller svamp, kan vi løse opgaven til konkurrencedygtige priser. Vi vurderer hver enkel opgave individuelt og kommer med glæde med et uforpligtende tilbud.

Alt inden for træpleje og nedfældning

Hos Henrik Ravn Træpleje har vi erfaring med alle former for træpleje, og vi har både kompetencerne, erfaringen og de rette maskiner og udstyr til at løse store, såvel som små opgaver. Vi tilbyder blandt andet:

Sikkerhed og professionalisme i top

Nedfældning af træer i byer og tæt på bebyggelse og beboelse kræver det rette udstyre og en god mængde erfaring. Med over et halvt århundrede i branchen, kan Henrik Ravn Træpleje kalde sig Danmarks ældste specialfirma inden for træfældning, beskæring samt nedfældning af bytræer. Vores vigtigste kerneprincipper er en sikkerhed i top og et højt niveau af professionalisme. Alle opgaver løses under ordnede forhold og med det rette sikkerhedsudstyr, og vi har naturligvis alle forsikringsforhold i orden.

Søger du en professionel og erfaren fagmand til træpleje og træfældning i Hellerup, så tøv ikke med at kontakte Henrik Ravn Træpleje på 43 71 02 18. Du er også velkommen til at sende en mail ravn@henrikravn.dk, hvor vi hurtigst muligt vil besvare din henvendelse.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt Henrik Ravn Træpleje i dag

Kontakt Henrik Ravn Træpleje i dag for at indhente et gratis og helt uforpligtende tilbud på din træplejeopgave. Udfyld formularen med dine oplysninger og vi vil vende tilbage til dig snarest muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontaktformular (Footer)

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Skyrækker beskåret - smukt!

Henrik Ravn Træpleje har beskåret en skyrækker i min have.
Opgaven blev på alle måder udført til perfektion. Alle aftaler overholdt - det var alt i alt afstemt og professionelt.
Tilbud/overslag blev givet forinden, og den endelig pris blev mindre end tilbud. God stil!

- Knud Nordentoft

Træfældning m.m. i parcelhus have

Parcelhus have, Himmelev/Roskilde okt. 2022. Vi har lige fået fældet et stort grantræ og udført stubfræsning, samt beskåret krone på stor vandgran, af firmaet Henrik Ravn Træpleje. Alt blev udført perfekt og professionelt som aftalt, samt desuden blev alt det fældede bortskaffet, som afslutning på sagen. Henrik Ravn Træpleje og deres uddannede skovhuggere og træplejere kan vi bestemt anbefale.

- Torben Lüth

Skrev for at bestille træfældning...

Skrev for at bestille træfældning Torsdag aften d. 17/6. Allerede Fredag d. 18/6 kom der en, og vi fik et tilbud. Der ville gå mellem 3-5 uger, da de havde meget travlt, men hvis der blev et hul i deres planer, ville de komme forbi. Torsdag d. 24/6 kom de så og fælder træet, og Fredag d. 25/6. stupfræsede de. Må sige at det er da kundeservice er vil noget. Kan varmt anbefale Henrik Ravn træpleje. Det er ikke sidste gang vi bruger dem.

- Ulla Hansen

Det var en rigtig god oplevelse...

Det har været en rigtig god oplevelse, at bruge Henrik Ravn træpleje fra start til slut. De gav et tilbud og kom kort tid efter og beskær vores æbletræet. Resultatet blev rigtig flot. Det var imponerende, at se hvordan de klatrede rundt i træet og savede grene af. Super professionelt.

- Bettina Juul Clemmensen

Vi hjælper med din træfældning på Sjælland. Ring til os i dag

Ring til os i dag og fortæl os om den opgave du ønsker udført og vi vil give dig et godt tilbud. Vi dækker Sjælland og arbejder i hele området omkring København og Nordsjælland. Vi ser frem til at høre fra dig!