Træfældning og Træpleje i 2750 Ballerup

Med base i Taastrup har Henrik Ravn Træpleje gennem tiden foretaget et utal af træfældningsopgaver i Ballerup, som blandt andet er kendt for Ballerup Super Arena, samt træpleje og træfældning i Herlev og andre omkringliggende byer og kommuner. Som specialister i nedfældning af bytræer, er vi stærkt til stede i hele hovedstadsområdet, men vi kører hver dag ud til opgaver på hele Sjælland, og vi krydser endda også broerne for at foretage opgaver i resten af landet.

Specialister i selv avancerede træfældninger

Ballerup Kommune er en del af Storkøbenhavn hvilket betyder, at vi ofte kommer ud til komplicerede træfældningsopgaver samt beskæringer og topkapninger under trænge forhold. Vi har mange års erfaring med nedfældning af bytræer, hvilket har gjort os til specialister inden for området. Til den slags opgaver benytter vi en særlig metode, der bygger på erfaring fra Canada, hvor nogle af verdens største træer har hjemme. Når vi kan, benytter vi os af vores effektive maskiner og kraner til nedfældning, der sikrer et højt sikkerhedsniveau og en hurtig nedfældning. Men ved høje træer tæt på bebyggelse, beboelse og travle gader og stræder, benytter vi os af vores kompetente og erfarne klatrere, der er specialister i at fælde træet fra toppen og i smådele. Alle vores klatrere er specialuddannede i metoden og arbejder under et yderst højt niveau af sikkerhed.

Sikkerhed i fældningen og professionalisme i højsædet

Lige meget hvilken type opgave vi har med at gøre, er sikkerhed, professionalisme og kundeservice vores vigtigste kerneprincipper. Som kunde er det dine ønsker og krav, der er i højsædet, mens vi benytter vores faglige viden og erfaring til at planlægge og udføre opgaven. For os er det ligegyldigt, om du er privat boligejer, virksomhedsejer eller ansat ved det offentlige – for os er der ingen opgave, der er hverken for stor eller for lille! Vi råder over professionelle maskiner og kraner, og har dygtige klatrere blandt vores medarbejdere, der er specialuddannede til at nedfælde og beskære træer fra toppen af trækronerne.

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte Henrik Ravn Træpleje på 43 71 02 18 eller sende en mail til ravn@henrikravn.dk.

Kontakt os gerne angående din opgave i Ballerup

Vi har til huse i Taastrup på Sjælland og løser opgaver i hele Danmark, herunder også i Ballerup og København. Vi står altid klar til at løse en udfordrende opgave, og ser derfor frem til at høre fra dig. Du kan kontakte os på telefon 43 71 02 18.

Kontakt Henrik Ravn Træpleje i dag

Kontakt Henrik Ravn Træpleje i dag for at indhente et gratis og helt uforpligtende tilbud på din træplejeopgave. Udfyld formularen med dine oplysninger og vi vil vende tilbage til dig snarest muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontaktformular (Footer)

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Skyrækker beskåret - smukt!

Henrik Ravn Træpleje har beskåret en skyrækker i min have.
Opgaven blev på alle måder udført til perfektion. Alle aftaler overholdt - det var alt i alt afstemt og professionelt.
Tilbud/overslag blev givet forinden, og den endelig pris blev mindre end tilbud. God stil!

- Knud Nordentoft

Træfældning m.m. i parcelhus have

Parcelhus have, Himmelev/Roskilde okt. 2022. Vi har lige fået fældet et stort grantræ og udført stubfræsning, samt beskåret krone på stor vandgran, af firmaet Henrik Ravn Træpleje. Alt blev udført perfekt og professionelt som aftalt, samt desuden blev alt det fældede bortskaffet, som afslutning på sagen. Henrik Ravn Træpleje og deres uddannede skovhuggere og træplejere kan vi bestemt anbefale.

- Torben Lüth

Skrev for at bestille træfældning...

Skrev for at bestille træfældning Torsdag aften d. 17/6. Allerede Fredag d. 18/6 kom der en, og vi fik et tilbud. Der ville gå mellem 3-5 uger, da de havde meget travlt, men hvis der blev et hul i deres planer, ville de komme forbi. Torsdag d. 24/6 kom de så og fælder træet, og Fredag d. 25/6. stupfræsede de. Må sige at det er da kundeservice er vil noget. Kan varmt anbefale Henrik Ravn træpleje. Det er ikke sidste gang vi bruger dem.

- Ulla Hansen

Det var en rigtig god oplevelse...

Det har været en rigtig god oplevelse, at bruge Henrik Ravn træpleje fra start til slut. De gav et tilbud og kom kort tid efter og beskær vores æbletræet. Resultatet blev rigtig flot. Det var imponerende, at se hvordan de klatrede rundt i træet og savede grene af. Super professionelt.

- Bettina Juul Clemmensen

Vi hjælper med din træfældning på Sjælland. Ring til os i dag

Ring til os i dag og fortæl os om den opgave du ønsker udført og vi vil give dig et godt tilbud. Vi dækker Sjælland og arbejder i hele området omkring København og Nordsjælland. Vi ser frem til at høre fra dig!