Træfældning i Køge

Køge, også kaldet ”porten til Østersøen” er et af vores lokale områder, hvor vi foretager mange opgaver, og med base i Taastrup er vi aldrig langt væk! Hovedstadsområdet, Køge, Roskilde og Nordsjælland er steder, hvor vi har vores daglige gang, men vi foretager træfældningsopgaver i hele landet. Hos Henrik Ravn Træpleje har vi maskinerne, erfaringen og kompetencerne til at varetage opgaver for både private, erhverv og det offentlige, og ingen opgave er hverken for stor eller for lille for os!

Kort sagt varetager vi alle former for opgaver inden for træpleje og træfældning Køge og omegn, og vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud og professionel rådgivning.

Vi kan kontaktes på telefon 43 71 02 18 eller mail ravn@henrikravn.dk.

Sikkerhed og professionalisme i højsædet

Når det kommer til træfældning og beskæring, er der store krav til sikkerhed og præcision. Befinder træerne sig tæt ved beboelse, bygninger, veje eller befærdede gader, er det utrolig vigtigt, at fældning af træer udføres under ordnede forhold og et højt niveau af sikkerhed, så hverken mennesker, bebyggelse eller lignende kommer til skade.

Specialister i avanceret nedfældning af store træer

Når vi kan, benytter vi os af kraner og lifte til at fælde træet, hvilket kan gøres hurtigt og effektivt. Men som specialister i nedfældning af bytræer oplever vi ofte, at der ikke er mulighed for at bringe maskiner og lifte tæt nok på. I disse tilfælde benytter vi os af topkapningsmetoden, hvor en af vores dygtige klatrere begiver sig op i trækronen og nedfælder træet i bidder oppe fra. Grenene afskæres efterhånden med motorsav, og til sidst nedskæres stammen oppefra i passende stykker. Står trænet helt tæt på huse, biler, gader eller lignende, fires grene og træstykker ned med reb, så skader undgås. Topkapning kræver det rette udstyr en ordentlig portion erfaring, og hos Henrik Ravn Træpleje er vi altid opdaterede på den nyeste viden inden for området. Vi udfører ofte træfældning i Køge, hvor vi benytter topkapningsmetoden i tætbebyggede områder.

Kontakt Henrik Ravn Træpleje i dag

Kontakt Henrik Ravn Træpleje i dag for at indhente et gratis og helt uforpligtende tilbud på din træplejeopgave. Udfyld formularen med dine oplysninger og vi vil vende tilbage til dig snarest muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontaktformular (Footer)

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Skyrækker beskåret - smukt!

Henrik Ravn Træpleje har beskåret en skyrækker i min have.
Opgaven blev på alle måder udført til perfektion. Alle aftaler overholdt - det var alt i alt afstemt og professionelt.
Tilbud/overslag blev givet forinden, og den endelig pris blev mindre end tilbud. God stil!

- Knud Nordentoft

Træfældning m.m. i parcelhus have

Parcelhus have, Himmelev/Roskilde okt. 2022. Vi har lige fået fældet et stort grantræ og udført stubfræsning, samt beskåret krone på stor vandgran, af firmaet Henrik Ravn Træpleje. Alt blev udført perfekt og professionelt som aftalt, samt desuden blev alt det fældede bortskaffet, som afslutning på sagen. Henrik Ravn Træpleje og deres uddannede skovhuggere og træplejere kan vi bestemt anbefale.

- Torben Lüth

Skrev for at bestille træfældning...

Skrev for at bestille træfældning Torsdag aften d. 17/6. Allerede Fredag d. 18/6 kom der en, og vi fik et tilbud. Der ville gå mellem 3-5 uger, da de havde meget travlt, men hvis der blev et hul i deres planer, ville de komme forbi. Torsdag d. 24/6 kom de så og fælder træet, og Fredag d. 25/6. stupfræsede de. Må sige at det er da kundeservice er vil noget. Kan varmt anbefale Henrik Ravn træpleje. Det er ikke sidste gang vi bruger dem.

- Ulla Hansen

Det var en rigtig god oplevelse...

Det har været en rigtig god oplevelse, at bruge Henrik Ravn træpleje fra start til slut. De gav et tilbud og kom kort tid efter og beskær vores æbletræet. Resultatet blev rigtig flot. Det var imponerende, at se hvordan de klatrede rundt i træet og savede grene af. Super professionelt.

- Bettina Juul Clemmensen

Vi hjælper med din træfældning på Sjælland. Ring til os i dag

Ring til os i dag og fortæl os om den opgave du ønsker udført og vi vil give dig et godt tilbud. Vi dækker Sjælland og arbejder i hele området omkring København og Nordsjælland. Vi ser frem til at høre fra dig!