Træbeskæring ved København

Vi udfører enhver form for træbeskæring, og vores folk arbejder ud fra den nyeste viden på området.
Beskæring af træer udføres enten ved træklatring eller ved brug af lift.

Træbeskæring udføres oftest på baggrund af:

  • Ønsker om mere lys og luft samt øget symmetri
  • Gener i forbindelse med bygninger/ledninger o.lign.
  • Døde/døende grene, der udgør en sikkerhedsmæssig risiko
  • Ønsker om en harmonisk krone uden eksempelvis krydsende grene og spidse grenvinkler.

Beskæring af træer

Vi tilbyder vores hjælp til beskæring af træer i København til både private kunder og virksomheder. Vi arbejder altid professionelt og leverer altid en løsning som matcher vores kunders forventninger.

Vores medarbejdere arbejder ud fra den nyeste viden på området og er naturligvis udstyret med korrekt sikkerhedsudstyr. Dette sikrer det bedst mulige resultat.

Forskellige årsager til træbeskæring

Vi udfører ofte beskæring af træer, hvis der ønskes mere lys og luft samt en mere harmonisk krone uden krydsende grene og uønskede grenvinkler.

Desuden er træbeskæring nødvendig, hvis der er tale om døde grene eller andet, der kan udgøre en sikkerhedsmæssig risiko for forbipasserende. Derudover kan grene medføre gener i forbindelse med ledninger, bygninger eller lignende.

Beskæringsteknikker

De træer, der vokser i skove under naturlige forhold, skal som udgangspunkt ikke beskæres. Derimod er det ofte nødvendigt at vedligeholde træer, som står i byer, parker, langs veje og i haver, så der ikke opstår gener i det daglige. Vi gør brug af forskellige former for beskæringsteknikker.

  • Kronereduktion
  • Udtynding
  • Opstamning eller kroneløft
  • Bortskæring af døde grene
  • Særlige hensyn – dette kan være i forhold til bygninger, ledninger mv.

Henrik Ravn Træpleje har en række specialiserede medarbejdere, hvoraf flere er certificerede træklatrere.

Vi har kunder i Roskilde, Taastrup og København samt i resten af Danmark, og vi står klar til at hjælpe dig med beskæring af træer eller lignede opgaver.

Læs også om: træflytning, rodfræsning eller fældning af træer.

Kontakt Henrik Ravn Træpleje i dag

Kontakt Henrik Ravn Træpleje i dag for at indhente et gratis og helt uforpligtende tilbud på din træplejeopgave. Udfyld formularen med dine oplysninger og vi vil vende tilbage til dig snarest muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontaktformular (Footer)

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Skyrækker beskåret - smukt!

Henrik Ravn Træpleje har beskåret en skyrækker i min have.
Opgaven blev på alle måder udført til perfektion. Alle aftaler overholdt - det var alt i alt afstemt og professionelt.
Tilbud/overslag blev givet forinden, og den endelig pris blev mindre end tilbud. God stil!

- Knud Nordentoft

Træfældning m.m. i parcelhus have

Parcelhus have, Himmelev/Roskilde okt. 2022. Vi har lige fået fældet et stort grantræ og udført stubfræsning, samt beskåret krone på stor vandgran, af firmaet Henrik Ravn Træpleje. Alt blev udført perfekt og professionelt som aftalt, samt desuden blev alt det fældede bortskaffet, som afslutning på sagen. Henrik Ravn Træpleje og deres uddannede skovhuggere og træplejere kan vi bestemt anbefale.

- Torben Lüth

Skrev for at bestille træfældning...

Skrev for at bestille træfældning Torsdag aften d. 17/6. Allerede Fredag d. 18/6 kom der en, og vi fik et tilbud. Der ville gå mellem 3-5 uger, da de havde meget travlt, men hvis der blev et hul i deres planer, ville de komme forbi. Torsdag d. 24/6 kom de så og fælder træet, og Fredag d. 25/6. stupfræsede de. Må sige at det er da kundeservice er vil noget. Kan varmt anbefale Henrik Ravn træpleje. Det er ikke sidste gang vi bruger dem.

- Ulla Hansen

Det var en rigtig god oplevelse...

Det har været en rigtig god oplevelse, at bruge Henrik Ravn træpleje fra start til slut. De gav et tilbud og kom kort tid efter og beskær vores æbletræet. Resultatet blev rigtig flot. Det var imponerende, at se hvordan de klatrede rundt i træet og savede grene af. Super professionelt.

- Bettina Juul Clemmensen

Vi hjælper med din træfældning på Sjælland. Ring til os i dag

Ring til os i dag og fortæl os om den opgave du ønsker udført og vi vil give dig et godt tilbud. Vi dækker Sjælland og arbejder i hele området omkring København og Nordsjælland. Vi ser frem til at høre fra dig!