Træfældningsarbejde i København

Henrik Ravn Træpleje er specialiseret i fældning af træer under trange forhold – eksempelvis ved vej eller i nærheden af bygninger. Her stilles der høje krav til præcision, og det er ofte en fordel at bruge kraner og lifte.

Vi oplever ofte, at der ikke er mulighed for at bringe en kran eller lift tæt nok på, i disse tilfælde klatrer vi op og firer træet ned i mindre bidder.

Planlægning og sikkerhed

Inden vi indleder træfældningen, står det helt centralt for os at planlægge opgaven grundigt. Fældningen skal foregå på sikker vis efter gældende forskrifter, og oftest skal det sikres, at træet falder i en bestemt retning.

Fældning af træer kan være en udfordrende opgave – særligt når ikke er meget plads omkring træet. Træet står måske tæt på huse, veje eller større bygninger, som medfører, at træet ikke kan lægges ned i dets fulde længde.

Dette betyder, at der kræves ekstra årvågenhed og særlige kompetencer, når træet skal fældes.

Kontakt os gerne

Vi har til huse i Taastrup på Sjælland og løser opgaver i hele Danmark, herunder også i Roskilde og København. Vi står altid klar til at løse en udfordrende opgave, og ser derfor frem til at høre fra dig. Du kan kontakte os på telefon 43 71 02 18.

Læs også om:

Kontakt Henrik Ravn Træpleje i dag

Kontakt Henrik Ravn Træpleje i dag for at indhente et gratis og helt uforpligtende tilbud på din træplejeopgave. Udfyld formularen med dine oplysninger og vi vil vende tilbage til dig snarest muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontaktformular (Footer)

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Skyrækker beskåret - smukt!

Henrik Ravn Træpleje har beskåret en skyrækker i min have.
Opgaven blev på alle måder udført til perfektion. Alle aftaler overholdt - det var alt i alt afstemt og professionelt.
Tilbud/overslag blev givet forinden, og den endelig pris blev mindre end tilbud. God stil!

- Knud Nordentoft

Træfældning m.m. i parcelhus have

Parcelhus have, Himmelev/Roskilde okt. 2022. Vi har lige fået fældet et stort grantræ og udført stubfræsning, samt beskåret krone på stor vandgran, af firmaet Henrik Ravn Træpleje. Alt blev udført perfekt og professionelt som aftalt, samt desuden blev alt det fældede bortskaffet, som afslutning på sagen. Henrik Ravn Træpleje og deres uddannede skovhuggere og træplejere kan vi bestemt anbefale.

- Torben Lüth

Skrev for at bestille træfældning...

Skrev for at bestille træfældning Torsdag aften d. 17/6. Allerede Fredag d. 18/6 kom der en, og vi fik et tilbud. Der ville gå mellem 3-5 uger, da de havde meget travlt, men hvis der blev et hul i deres planer, ville de komme forbi. Torsdag d. 24/6 kom de så og fælder træet, og Fredag d. 25/6. stupfræsede de. Må sige at det er da kundeservice er vil noget. Kan varmt anbefale Henrik Ravn træpleje. Det er ikke sidste gang vi bruger dem.

- Ulla Hansen

Det var en rigtig god oplevelse...

Det har været en rigtig god oplevelse, at bruge Henrik Ravn træpleje fra start til slut. De gav et tilbud og kom kort tid efter og beskær vores æbletræet. Resultatet blev rigtig flot. Det var imponerende, at se hvordan de klatrede rundt i træet og savede grene af. Super professionelt.

- Bettina Juul Clemmensen

Vi hjælper med din træfældning på Sjælland. Ring til os i dag

Ring til os i dag og fortæl os om den opgave du ønsker udført og vi vil give dig et godt tilbud. Vi dækker Sjælland og arbejder i hele området omkring København og Nordsjælland. Vi ser frem til at høre fra dig!