Træfældning og beskæring i 4300 Holbæk

Henrik Ravn Træpleje har mange års erfaring med træfældning i Holbæk Kommune og det øvrige Region Sjælland. Uanset hvor vores kunder befinder sig, så kan de altid forvente professionelt og grundigt arbejde, når vi rykker ud.

Sikkerhed og præcision

4300 Holbæk kaldes ikke Nordvestsjællands Kraftcenter for sjov. Den hurtigt voksende by er nemlig Nordvestsjællands største, og såvel i Holbæk som i andre større byer med tæt bebyggelse kan man støde på en række forskellige udfordringer i forbindelse med træfældning og andre opgaver. Det kræver særlige sikkerhedsforanstaltninger og stor præcision, når træer skal fældes eller beskæres under trange forhold. Det er vores dygtige og erfarne medarbejdere, hvoraf flere er certificerede træplejere, naturligvis klædt på til. Forud for enhver opgave foretager vi en grundig analyse af, hvordan vi løser den mest sikkert og hensigtsmæssigt.

Effektivitet og professionalisme i top

Vi er specialister inden for træfældning. Det betyder, at vi altid er opdaterede på den nyeste teknologi og de bedste metoder til effektiv og professionel træfældning og -pleje – også når det gælder komplicerede opgaver og avancerede teknikker som for eksempel topkapning.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Ingen opgave er for lille eller for stor for os, og hvis du mangler professionel hjælp til en opgave inden for bl.a. topkapning og træfældning i Holbæk, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os på 43 71 02 18 eller ravn@henrikravn.dk for en uforpligtende snak. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt Henrik Ravn Træpleje i dag

Kontakt Henrik Ravn Træpleje i dag for at indhente et gratis og helt uforpligtende tilbud på din træplejeopgave. Udfyld formularen med dine oplysninger og vi vil vende tilbage til dig snarest muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontaktformular (Footer)

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Skyrækker beskåret - smukt!

Henrik Ravn Træpleje har beskåret en skyrækker i min have.
Opgaven blev på alle måder udført til perfektion. Alle aftaler overholdt - det var alt i alt afstemt og professionelt.
Tilbud/overslag blev givet forinden, og den endelig pris blev mindre end tilbud. God stil!

- Knud Nordentoft

Træfældning m.m. i parcelhus have

Parcelhus have, Himmelev/Roskilde okt. 2022. Vi har lige fået fældet et stort grantræ og udført stubfræsning, samt beskåret krone på stor vandgran, af firmaet Henrik Ravn Træpleje. Alt blev udført perfekt og professionelt som aftalt, samt desuden blev alt det fældede bortskaffet, som afslutning på sagen. Henrik Ravn Træpleje og deres uddannede skovhuggere og træplejere kan vi bestemt anbefale.

- Torben Lüth

Skrev for at bestille træfældning...

Skrev for at bestille træfældning Torsdag aften d. 17/6. Allerede Fredag d. 18/6 kom der en, og vi fik et tilbud. Der ville gå mellem 3-5 uger, da de havde meget travlt, men hvis der blev et hul i deres planer, ville de komme forbi. Torsdag d. 24/6 kom de så og fælder træet, og Fredag d. 25/6. stupfræsede de. Må sige at det er da kundeservice er vil noget. Kan varmt anbefale Henrik Ravn træpleje. Det er ikke sidste gang vi bruger dem.

- Ulla Hansen

Det var en rigtig god oplevelse...

Det har været en rigtig god oplevelse, at bruge Henrik Ravn træpleje fra start til slut. De gav et tilbud og kom kort tid efter og beskær vores æbletræet. Resultatet blev rigtig flot. Det var imponerende, at se hvordan de klatrede rundt i træet og savede grene af. Super professionelt.

- Bettina Juul Clemmensen

Vi hjælper med din træfældning på Sjælland. Ring til os i dag

Ring til os i dag og fortæl os om den opgave du ønsker udført og vi vil give dig et godt tilbud. Vi dækker Sjælland og arbejder i hele området omkring København og Nordsjælland. Vi ser frem til at høre fra dig!