Stubfræsning ved København

Henrik Ravn Træpleje fik sin første stubfræser i 1965 – den første i Europa. Nogle af fordelene ved stubfræsninger lave omkostninger, minimale terrænskader og muligheden for at arbejde tæt på belægninger og kabler i jorden. Vi har stubfræsere i alle størrelser.

Effektiv stubfræsning

Efter en træfældning, står der en træstub tilbage. Den kan vi hurtigt og effektivt fjerne. Vores stubfræser efterlader ingen skader og er sammenlignet med andre maskiner mindre. Det betyder, at vi nemt og hurtigt kan fjerne træstubben, og du hurtigt kan få en flot græsplæne igen.

Med en stubfræser kan vi komme ind i selv små haver eller områder, og den resterende træflis, som stubfræsningen efterlader, kan bl.a. bruges i bede, buske eller andre steder i haven.

Skånsom metode

Stubfræsning er en skånsom og hurtig måde at få fjernet træstubbe på. Efterfølgende kan jorden planeres, så der kan foretages ny beplantning på området. Selve træstubben fræses væk, helt ned til 50 cm dybde, og der efterlades en fin overflade. Metoden er langt mere skånsom end brugen af gravemaskine.

Forskellige maskiner

Hos Henrik Ravn Træpleje råder vi over mange forskellige maskiner – heriblandt lifte, kraner, træflytningsmaskiner, flishuggere, stubfræsere og rodfræsere i mange størrelser. Derudover har vi naturligvis styr på alle forsikringsforhold.

Stubfræsning i Københavnsområdet

Vores beliggenhed i Taastrup medfører, at vi har mange opgaver i Roskilde og København samt det omkringliggende område. Men vi løser også opgaver i resten af Danmark. Vores konsulenter kan foreslå den løsning, som passer bedst til dit behov, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på den enkelte opgave. Ring til os på telefon 43 71 02 18.

Læs også om: rodfræsning, topkapning eller træbeskæring.

Kontakt Henrik Ravn Træpleje i dag

Kontakt Henrik Ravn Træpleje i dag for at indhente et gratis og helt uforpligtende tilbud på din træplejeopgave. Udfyld formularen med dine oplysninger og vi vil vende tilbage til dig snarest muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontaktformular (Footer)

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Skyrækker beskåret - smukt!

Henrik Ravn Træpleje har beskåret en skyrækker i min have.
Opgaven blev på alle måder udført til perfektion. Alle aftaler overholdt - det var alt i alt afstemt og professionelt.
Tilbud/overslag blev givet forinden, og den endelig pris blev mindre end tilbud. God stil!

- Knud Nordentoft

Træfældning m.m. i parcelhus have

Parcelhus have, Himmelev/Roskilde okt. 2022. Vi har lige fået fældet et stort grantræ og udført stubfræsning, samt beskåret krone på stor vandgran, af firmaet Henrik Ravn Træpleje. Alt blev udført perfekt og professionelt som aftalt, samt desuden blev alt det fældede bortskaffet, som afslutning på sagen. Henrik Ravn Træpleje og deres uddannede skovhuggere og træplejere kan vi bestemt anbefale.

- Torben Lüth

Skrev for at bestille træfældning...

Skrev for at bestille træfældning Torsdag aften d. 17/6. Allerede Fredag d. 18/6 kom der en, og vi fik et tilbud. Der ville gå mellem 3-5 uger, da de havde meget travlt, men hvis der blev et hul i deres planer, ville de komme forbi. Torsdag d. 24/6 kom de så og fælder træet, og Fredag d. 25/6. stupfræsede de. Må sige at det er da kundeservice er vil noget. Kan varmt anbefale Henrik Ravn træpleje. Det er ikke sidste gang vi bruger dem.

- Ulla Hansen

Det var en rigtig god oplevelse...

Det har været en rigtig god oplevelse, at bruge Henrik Ravn træpleje fra start til slut. De gav et tilbud og kom kort tid efter og beskær vores æbletræet. Resultatet blev rigtig flot. Det var imponerende, at se hvordan de klatrede rundt i træet og savede grene af. Super professionelt.

- Bettina Juul Clemmensen

Vi hjælper med din træfældning på Sjælland. Ring til os i dag

Ring til os i dag og fortæl os om den opgave du ønsker udført og vi vil give dig et godt tilbud. Vi dækker Sjælland og arbejder i hele området omkring København og Nordsjælland. Vi ser frem til at høre fra dig!