Træfældning og beskæring i Søborg

I Gladsaxe Kommune ligger Søborg, hvor vi hos Henrik Ravn Træpleje ofte løser træfældningsopgaver for en bred vifte af kunder i både det private og i det offentlige. 2860 Søborg grænser op til Utterslev Mose, hvor mange af byens borgere nyder deres fridage. Vi holder selvfølgelig også meget af naturen, så vores daglige arbejde med træfældning og -pleje er en sand fornøjelse – især når vi kan se, at vores kunder også bliver glade.

Sikker og præcis træfældning

At fælde træer er et arbejde, som kræver, at man tager sine forholdsregler og har sikkerheden og nøjagtigheden på plads. Med mange år i branchen, topmoderne maskiner og kompetente medarbejdere går vi til alle slags opgaver inden for træfældning i Søborg med sikkerheden og præcisionen i højsædet.

Fældning via klatring eller kran

Alle træer er forskellige, så vi går ikke i gang med fældningen, før vi har vurderet opgaven og planlagt processen grundigt. Så uanset om opgaven kræver, at vi skal klatre op i træet for at fælde det via topkapning eller tage liften eller kranen i brug, så kan du som kunde hos os altid forvente specialiseret og erfaren opgaveløsning inden for træfældning og -pleje.

Tæt dialog – nøglen til kundetilfredshed

Vi er altid i tæt kontakt med vores kunder, og for os er der ingen opgave, der er for stor eller lille. Så hvis du leder efter en troværdig samarbejdspartner til træfældning eller -pleje i Søborg, er du altid velkommen til at ringe til os på 43 71 02 18 eller skrive på ravn@henrikravn.dk for et uforpligtende tilbud.

Kontakt Henrik Ravn Træpleje i dag

Kontakt Henrik Ravn Træpleje i dag for at indhente et gratis og helt uforpligtende tilbud på din træplejeopgave. Udfyld formularen med dine oplysninger og vi vil vende tilbage til dig snarest muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontaktformular (Footer)

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Skyrækker beskåret - smukt!

Henrik Ravn Træpleje har beskåret en skyrækker i min have.
Opgaven blev på alle måder udført til perfektion. Alle aftaler overholdt - det var alt i alt afstemt og professionelt.
Tilbud/overslag blev givet forinden, og den endelig pris blev mindre end tilbud. God stil!

- Knud Nordentoft

Træfældning m.m. i parcelhus have

Parcelhus have, Himmelev/Roskilde okt. 2022. Vi har lige fået fældet et stort grantræ og udført stubfræsning, samt beskåret krone på stor vandgran, af firmaet Henrik Ravn Træpleje. Alt blev udført perfekt og professionelt som aftalt, samt desuden blev alt det fældede bortskaffet, som afslutning på sagen. Henrik Ravn Træpleje og deres uddannede skovhuggere og træplejere kan vi bestemt anbefale.

- Torben Lüth

Skrev for at bestille træfældning...

Skrev for at bestille træfældning Torsdag aften d. 17/6. Allerede Fredag d. 18/6 kom der en, og vi fik et tilbud. Der ville gå mellem 3-5 uger, da de havde meget travlt, men hvis der blev et hul i deres planer, ville de komme forbi. Torsdag d. 24/6 kom de så og fælder træet, og Fredag d. 25/6. stupfræsede de. Må sige at det er da kundeservice er vil noget. Kan varmt anbefale Henrik Ravn træpleje. Det er ikke sidste gang vi bruger dem.

- Ulla Hansen

Det var en rigtig god oplevelse...

Det har været en rigtig god oplevelse, at bruge Henrik Ravn træpleje fra start til slut. De gav et tilbud og kom kort tid efter og beskær vores æbletræet. Resultatet blev rigtig flot. Det var imponerende, at se hvordan de klatrede rundt i træet og savede grene af. Super professionelt.

- Bettina Juul Clemmensen

Vi hjælper med din træfældning på Sjælland. Ring til os i dag

Ring til os i dag og fortæl os om den opgave du ønsker udført og vi vil give dig et godt tilbud. Vi dækker Sjælland og arbejder i hele området omkring København og Nordsjælland. Vi ser frem til at høre fra dig!