Træfældning og beskæring i 3400 Hillerød

Et af Hillerøds helt centrale vartegn er Frederiksborg Slot, som er opført af Christian IV. Slotshaven, der omkranser det smukke slot, er mindst lige så betagende, og hos Henrik Ravn Træpleje har vi haft fornøjelsen af en lang række træfældningsopgaver i den imponerende have. Vores kundekreds i Hillerød er bred, og vi løser både store og små opgaver i såvel det private som det offentlige. Vi har med andre ord mange års erfaring med både træfældning og -pleje i Hillerød.

Uanset om træet er blevet for højt, skygger for udsyn, har skader efter storm eller svamp, kan vi løse opgaven til konkurrencedygtige priser. Vi vurderer hver enkel opgave individuelt og kommer med glæde med et uforpligtende tilbud.

Planlægning er alfa og omega

Hillerød er en del af Region Hovedstaden, og da området er rigt på skov, løser vi ofte opgaver i postnummer 3400. Vi kender området godt, men sørger selvfølgelig altid for at planlægge hver enkelt opgave grundigt – om det så handler om træfældning eller -pleje. Hos Henrik Ravn Træpleje er sikkerhed, effektivitet og grundighed i fokus, når vores specialiserede medarbejdere klatrer til tops i trækronerne eller tager kranen eller liften i brug.

Altid tæt dialog med kunderne

Vores grundige planlægnings- og vurderingsarbejde i forbindelse med de enkelte træfældningsopgaver i Hillerød foregår altid i tæt dialog med vores kunder, og vi er naturligvis altid åbne for input og fleksible løsninger i samarbejdet med vores kunder.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi har til huse i Taastrup, men løser også mange opgaver inden for træfældning og -pleje Hillerød og resten af Danmark. Vi står altid klar til at give et uforpligtende tilbud. Kontakt os på telefon 43 71 02 18 eller ravn@henrikravn.dk.

Kontakt Henrik Ravn Træpleje i dag

Kontakt Henrik Ravn Træpleje i dag for at indhente et gratis og helt uforpligtende tilbud på din træplejeopgave. Udfyld formularen med dine oplysninger og vi vil vende tilbage til dig snarest muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontaktformular (Footer)

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Skyrækker beskåret - smukt!

Henrik Ravn Træpleje har beskåret en skyrækker i min have.
Opgaven blev på alle måder udført til perfektion. Alle aftaler overholdt - det var alt i alt afstemt og professionelt.
Tilbud/overslag blev givet forinden, og den endelig pris blev mindre end tilbud. God stil!

- Knud Nordentoft

Træfældning m.m. i parcelhus have

Parcelhus have, Himmelev/Roskilde okt. 2022. Vi har lige fået fældet et stort grantræ og udført stubfræsning, samt beskåret krone på stor vandgran, af firmaet Henrik Ravn Træpleje. Alt blev udført perfekt og professionelt som aftalt, samt desuden blev alt det fældede bortskaffet, som afslutning på sagen. Henrik Ravn Træpleje og deres uddannede skovhuggere og træplejere kan vi bestemt anbefale.

- Torben Lüth

Skrev for at bestille træfældning...

Skrev for at bestille træfældning Torsdag aften d. 17/6. Allerede Fredag d. 18/6 kom der en, og vi fik et tilbud. Der ville gå mellem 3-5 uger, da de havde meget travlt, men hvis der blev et hul i deres planer, ville de komme forbi. Torsdag d. 24/6 kom de så og fælder træet, og Fredag d. 25/6. stupfræsede de. Må sige at det er da kundeservice er vil noget. Kan varmt anbefale Henrik Ravn træpleje. Det er ikke sidste gang vi bruger dem.

- Ulla Hansen

Det var en rigtig god oplevelse...

Det har været en rigtig god oplevelse, at bruge Henrik Ravn træpleje fra start til slut. De gav et tilbud og kom kort tid efter og beskær vores æbletræet. Resultatet blev rigtig flot. Det var imponerende, at se hvordan de klatrede rundt i træet og savede grene af. Super professionelt.

- Bettina Juul Clemmensen

Vi hjælper med din træfældning på Sjælland. Ring til os i dag

Ring til os i dag og fortæl os om den opgave du ønsker udført og vi vil give dig et godt tilbud. Vi dækker Sjælland og arbejder i hele området omkring København og Nordsjælland. Vi ser frem til at høre fra dig!