Træflytning & træplantning

Henrik Ravn Træpleje har mange års erfaring inden for træflytning og plantning af store træer. Vi kan også deponere og passe træer med henblik på senere genplantning.

Skal du have flyttet et eller flere træer?

Hos Henrik Ravn Træpleje flytter, deponerer og planter vi træer i alle størrelser. Hvis du har nogle træer, som skal flyttes i forbindelse med en eventuel ombygning eller nybygning, så større maskiner kan komme til, så udfører vi arbejdet med træflytningen og deponerer også gerne træerne i nærheden indtil de skal genplantes.

Hvornår kan det være nødvendigt at flytte et træ?

Det er muligt at flytte træerne permanent, hvis du eksempelvis skal have anlagt en ny terrasse eller lignende, og gerne vil beholde træet. Ellers er det også muligt senere at genplante træet samme sted eller blot flytte det et par meter. Træer kan have en stor værdi for mange mennesker, og derfor kan det være svært at skille sig af med dem, blot fordi de er i vejen.

Med vores mange års erfaring inden for træflytning, rådgiver vi dig under hele forløbet, så dine træer igen kan vokse videre, selv om de er blevet flyttet eller genplantet samme sted.

Få et uforpligtende tilbud

Vi kommer gerne ud og giver et uforpligtende tilbud i bl.a. Roskilde, Taastrup og København. Ring allerede i dag på telefon 43 71 02 18. Vi står klar til at løse din opgave.

Læs også om: fældning af træer, træbeskæring eller rodfræsning.

Kontakt Henrik Ravn Træpleje i dag

Kontakt Henrik Ravn Træpleje i dag for at indhente et gratis og helt uforpligtende tilbud på din træplejeopgave. Udfyld formularen med dine oplysninger og vi vil vende tilbage til dig snarest muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontaktformular (Footer)

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Skyrækker beskåret - smukt!

Henrik Ravn Træpleje har beskåret en skyrækker i min have.
Opgaven blev på alle måder udført til perfektion. Alle aftaler overholdt - det var alt i alt afstemt og professionelt.
Tilbud/overslag blev givet forinden, og den endelig pris blev mindre end tilbud. God stil!

- Knud Nordentoft

Træfældning m.m. i parcelhus have

Parcelhus have, Himmelev/Roskilde okt. 2022. Vi har lige fået fældet et stort grantræ og udført stubfræsning, samt beskåret krone på stor vandgran, af firmaet Henrik Ravn Træpleje. Alt blev udført perfekt og professionelt som aftalt, samt desuden blev alt det fældede bortskaffet, som afslutning på sagen. Henrik Ravn Træpleje og deres uddannede skovhuggere og træplejere kan vi bestemt anbefale.

- Torben Lüth

Skrev for at bestille træfældning...

Skrev for at bestille træfældning Torsdag aften d. 17/6. Allerede Fredag d. 18/6 kom der en, og vi fik et tilbud. Der ville gå mellem 3-5 uger, da de havde meget travlt, men hvis der blev et hul i deres planer, ville de komme forbi. Torsdag d. 24/6 kom de så og fælder træet, og Fredag d. 25/6. stupfræsede de. Må sige at det er da kundeservice er vil noget. Kan varmt anbefale Henrik Ravn træpleje. Det er ikke sidste gang vi bruger dem.

- Ulla Hansen

Det var en rigtig god oplevelse...

Det har været en rigtig god oplevelse, at bruge Henrik Ravn træpleje fra start til slut. De gav et tilbud og kom kort tid efter og beskær vores æbletræet. Resultatet blev rigtig flot. Det var imponerende, at se hvordan de klatrede rundt i træet og savede grene af. Super professionelt.

- Bettina Juul Clemmensen

Vi hjælper med din træfældning på Sjælland. Ring til os i dag

Ring til os i dag og fortæl os om den opgave du ønsker udført og vi vil give dig et godt tilbud. Vi dækker Sjælland og arbejder i hele området omkring København og Nordsjælland. Vi ser frem til at høre fra dig!