Træfældning og beskæring af træer i Lyngby

Hos Henrik Ravn Træpleje har vi igennem årerne løst mange opgaver inden for træfældning og -pleje i Lyngby. Byen, der en del af Lyngby-Taarbæk Kommune, er kendt for sine mange grønne og naturskønne områder som eksempelvis Lyngby Sø, Lyngby Åmose og Dyrehaven, som årligt besøges og nydes af et utal af danskere. Vi elsker også naturen, men i ny og næ kræver de bedste naturoplevelser, at et træ eller to fældes. Og det er dér, at vi kommer ind i billedet.

Altid tæt dialog angående din opgave

I Kongens Lyngby har vi mange kunder – både private og i det offentlige og erhvervslivet. Vi løser alle slags opgaver inden for træfældning og -pleje, og ingen opgave er for stor eller lille for os. Uanset opgavens omfang og karakter går vi til vores arbejde med lige dele professionalisme, effektivitet og respekt for vores kunder. Derfor kan du som kunde hos os altid forvente et samarbejde, hvor vi er i tæt dialog. Vi er fleksible og åbne for dine indspark.

Når grundighed og præcision går hånd i hånd

Grundstenen i vores sikre, præcise og grundige træfældning er det minutiøse og faglige vurderings- og planlægningsarbejde, som vi udfører forud for træfældningen. Vores mange års erfaring og dygtige medarbejdere gør, at vi er specialiserede inden for alle de nyeste teknikker og moderne maskiner.

Hvis du har spørgsmål …

… skal du endelig bare kontakte os på 43 71 02 18 eller ravn@henrikravn.dk. Vi kommer også hellere end gerne med et uforpligtende tilbud, hvis du har brug for hjælp til træfældning eller -pleje i 2800 Lyngby.

Kontakt Henrik Ravn Træpleje i dag

Kontakt Henrik Ravn Træpleje i dag for at indhente et gratis og helt uforpligtende tilbud på din træplejeopgave. Udfyld formularen med dine oplysninger og vi vil vende tilbage til dig snarest muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontaktformular (Footer)

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Skyrækker beskåret - smukt!

Henrik Ravn Træpleje har beskåret en skyrækker i min have.
Opgaven blev på alle måder udført til perfektion. Alle aftaler overholdt - det var alt i alt afstemt og professionelt.
Tilbud/overslag blev givet forinden, og den endelig pris blev mindre end tilbud. God stil!

- Knud Nordentoft

Træfældning m.m. i parcelhus have

Parcelhus have, Himmelev/Roskilde okt. 2022. Vi har lige fået fældet et stort grantræ og udført stubfræsning, samt beskåret krone på stor vandgran, af firmaet Henrik Ravn Træpleje. Alt blev udført perfekt og professionelt som aftalt, samt desuden blev alt det fældede bortskaffet, som afslutning på sagen. Henrik Ravn Træpleje og deres uddannede skovhuggere og træplejere kan vi bestemt anbefale.

- Torben Lüth

Skrev for at bestille træfældning...

Skrev for at bestille træfældning Torsdag aften d. 17/6. Allerede Fredag d. 18/6 kom der en, og vi fik et tilbud. Der ville gå mellem 3-5 uger, da de havde meget travlt, men hvis der blev et hul i deres planer, ville de komme forbi. Torsdag d. 24/6 kom de så og fælder træet, og Fredag d. 25/6. stupfræsede de. Må sige at det er da kundeservice er vil noget. Kan varmt anbefale Henrik Ravn træpleje. Det er ikke sidste gang vi bruger dem.

- Ulla Hansen

Det var en rigtig god oplevelse...

Det har været en rigtig god oplevelse, at bruge Henrik Ravn træpleje fra start til slut. De gav et tilbud og kom kort tid efter og beskær vores æbletræet. Resultatet blev rigtig flot. Det var imponerende, at se hvordan de klatrede rundt i træet og savede grene af. Super professionelt.

- Bettina Juul Clemmensen

Vi hjælper med din træfældning på Sjælland. Ring til os i dag

Ring til os i dag og fortæl os om den opgave du ønsker udført og vi vil give dig et godt tilbud. Vi dækker Sjælland og arbejder i hele området omkring København og Nordsjælland. Vi ser frem til at høre fra dig!