Træfældning i Nordsjælland

Træfældning på professionel vis i hele Nordsjælland
Henrik Ravn Træpleje tilbyder træpleje, træfældning, beskæring, stubfræsning og lignende for både private og det offentlige i hele Nordsjælland. Vi kører med glæde ud til kommuner over hele Nordsjælland og foretager alt fra topkapninger til fuld nedfældning, stubfræsning og beskæring af træ. Vi råder over en bred vifte af maskiner, der kan klare alle former for opgaver inden for træpleje. Kan træerne ikke fældes og lægges ned i sin fulde længde, eller er der ikke plads til store maskiner, benytter vi en særlig metode, der er yderst effektiv og sikker under trange forhold.

 

Vi foretager træfældning og træpleje i hele Nordsjælland:

 • Allerød Kommune
 • Egedal Kommune
 • Fredensborg Kommune
 • Frederikssund Kommune
 • Furesø Kommune
 • Gribskov Kommune
 • Halsnæs Kommune
 • Helsingør Kommune
 • Hillerød Kommune
 • Hørsholm Kommune
 • Rudersdal Kommune

Specialister i komplicerede fældninger

Vi har mange års erfaring med beskæring og træfældning i Nordsjælland, hvilket har gjort os specialister i at foretage selv meget avancerede træfældninger og beskæringer. Når høje træer befinder sig tæt på bygninger, på meget befærdede veje eller gader, tæt på beboelse eller under andre trange forhold, er det enormt vigtigt, at træfældningen foretages yderst nænsomt. Vores mangeårige erfaring med nedfældning og vedligehold af bytræer gør, at vi har det kølige overblik under hele opgaven, og i planlægger altid opgaven grundigt, før vi går i gang. På den måde er vi sikre på, at grene og træstykker falder, hvor vi ønsker det og ikke forårsager skader.

Kontakt din lokale træplejer i Nordsjælland

Vil du vide mere om, hvad vi kan tilbyde vores kunder i Nordsjælland, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, kan du kontakte Henrik Ravn Træpleje på 43 71 02 18 eller sende en mail til ravn@henrikravn.dk. Vi har selv base i Taastrup, men varetager opgaver for kunder i hele landet, blandt andet i hele Nordsjælland.

Kontakt Henrik Ravn Træpleje i dag

Kontakt Henrik Ravn Træpleje i dag for at indhente et gratis og helt uforpligtende tilbud på din træplejeopgave. Udfyld formularen med dine oplysninger og vi vil vende tilbage til dig snarest muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontaktformular (Footer)

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Skyrækker beskåret - smukt!

Henrik Ravn Træpleje har beskåret en skyrækker i min have.
Opgaven blev på alle måder udført til perfektion. Alle aftaler overholdt - det var alt i alt afstemt og professionelt.
Tilbud/overslag blev givet forinden, og den endelig pris blev mindre end tilbud. God stil!

- Knud Nordentoft

Træfældning m.m. i parcelhus have

Parcelhus have, Himmelev/Roskilde okt. 2022. Vi har lige fået fældet et stort grantræ og udført stubfræsning, samt beskåret krone på stor vandgran, af firmaet Henrik Ravn Træpleje. Alt blev udført perfekt og professionelt som aftalt, samt desuden blev alt det fældede bortskaffet, som afslutning på sagen. Henrik Ravn Træpleje og deres uddannede skovhuggere og træplejere kan vi bestemt anbefale.

- Torben Lüth

Skrev for at bestille træfældning...

Skrev for at bestille træfældning Torsdag aften d. 17/6. Allerede Fredag d. 18/6 kom der en, og vi fik et tilbud. Der ville gå mellem 3-5 uger, da de havde meget travlt, men hvis der blev et hul i deres planer, ville de komme forbi. Torsdag d. 24/6 kom de så og fælder træet, og Fredag d. 25/6. stupfræsede de. Må sige at det er da kundeservice er vil noget. Kan varmt anbefale Henrik Ravn træpleje. Det er ikke sidste gang vi bruger dem.

- Ulla Hansen

Det var en rigtig god oplevelse...

Det har været en rigtig god oplevelse, at bruge Henrik Ravn træpleje fra start til slut. De gav et tilbud og kom kort tid efter og beskær vores æbletræet. Resultatet blev rigtig flot. Det var imponerende, at se hvordan de klatrede rundt i træet og savede grene af. Super professionelt.

- Bettina Juul Clemmensen

Vi hjælper med din træfældning på Sjælland. Ring til os i dag

Ring til os i dag og fortæl os om den opgave du ønsker udført og vi vil give dig et godt tilbud. Vi dækker Sjælland og arbejder i hele området omkring København og Nordsjælland. Vi ser frem til at høre fra dig!