HTML Sitemap

Find vej på vores website. Vi har lavet et kort over sider på vores website, så du kan læse om hvor du skal navigere hen for at læse mere om vores ydelser mm.

På vores forside kan du læse alt om, hvordan vi fælder træer og hvordan en træfældning foregår, hvis du vælger os. Hos Henrik Ravn Træpleje ApS er vi eksperter i træfældning. Vi løser træfældningsopgaver i hele landet, men har primært vores daglige gang i Københavnsområdet. Vi træder til, hvis du har en besværlig træfældningsopgave, eller blot skal have beskåret dine træer.

Kontakt os i dag og få en pris på fældning af træer i København. Vores tilbud er altid uforpligtende, så kontakt os i dag.  

Hos Henrik Ravn Træpleje ApS er alle vores medarbejdere uddannet inden for sikkerhedsprocedurer inden for træfældning og flere af vores medarbejdere har certificering som træplejere. Certificeringen hedder European Treeworker og dette sikrer et meget højt fagligt niveau af vores medarbejdere.

Overstående side omhandler vores træfældningsarbejde og her kan du se eksempler på opgaver vi har løst. Træfældningsarbejde bringer mange forskellige opgaver med sig. Vi sørger for at klare alle opgaverne for dig, så du kan være sikker på at opgaverne løses til perfektion.

Overstående side omhandler træbeskæring og vi forklarer, hvordan vores procedurer er, når vi beskærer træer. Beskæring af træer kan være en kompliceret affære og kræver ofte klatring i træerne og her er vi dine eksperter, der altid klarer opgaven effektivt, hurtigt og til den rette pris.

Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med træflytning og genplantning af træer i hele København og Storkøbenhavn.

Skal du have fræset rødder i København, så er vi din partner i fræsningen. Vi klarer alt – selv de mest besværlige opgaver. Læs mere på overstående side.

Vil du gerne have fræset træstubbe i København, så er du kommet til det rette sted. På overstående side kan du læse mere om, hvilke tjenester vi tilbyder inden for stubfræsning.

Topkapning er processen, hvor man fælder træet oppefra, hvis der ikke er meget plads at arbejde på, eller man af anden grund vurderer denne metode som den sikreste. Læs mere om fældning via topkapning på overstående side.

Kontakt Henrik Ravn Træpleje ApS. På overstående side står alle vores oplysninger, e-mail, telefonnummer mm. hvis du vil i kontakt med os.

Vi fælder ofte træer i området Ballerup og Herlev. Ønsker du at læse mere om vores ydelser i Ballerup kommune, så kan du klikke ind på overstående side og læse mere.

Læs mere om vores træfældningsydelser i Køge. Ønsker du vi skal komme på visit hjemme hos dig og hjælpe med et stædigt egetræ, så kontakt os endeligt. Vi hjælper både i Køge og resten af Sjælland.

Skal der fældes træer i Nordsjælland, så kan du roligt kontakte os. Vi har i en lang årrække serviceret Nordsjælland og omegn. Ønsker du træfældningsopgaven løses korrekt, så kontakt en professionel. Læs mere om vores ydelser herover.

Vores hovedkontor har base i Taastrup, hvor vi har en stor kundekreds. Vi udfører alle former for træpleje i Taastrup har en stor kundekreds

Skal du have fjernet et træ på Amager, så tøv ikke med at kontakte Henrik Ravn Træpleje ApS. Vi udfører mange træfældninger på Amager og kender området meget godt. Ønsker du at vide mere om vores ydelser på området, så besøg siden herover.

Henrik Ravn Træpleje ApS dækker hele Sjælland og Roskilde er ingen undtagelse. Vi hjælper, hvis du har problemer med træfældning og ønsker det bedste resultat. Læs mere om vores træfældning i Roskilde på overstående link.

Vi hjælper dig i mål med træfældningen i Hellerup. Vi kommer glædeligt forbi, vurderer opgaven for dig og afsender et uforpligtende tilbud. Skal du have fældet i træ i Hellerup, så besøg overstående side og læs mere om vores ydelser.

Henrik Ravn Træpleje hjælper både det offentlige, erhverv og private. I Hillerød er en af vores opgaver at vedligeholde dele af Slotshaven ved Frederiksborg Slot. Skal du bruge hjælp til at fjerne et problematisk træ, eller anden træpleje opgave i Hillerød, så kontakt os. Du kan læse meget mere på den overstående side om vores ydelser i Hillerød. Alt indledende dialog er gratis, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi udfører træfældninger i Holbæk og er altid klar til at hjælpe dig med de opgaver, der trænger på. Gamle træer kan ofte skabe problemer i en have, og nogle gange er det mest korrekte at fjerne træet. Hvis træet er dødt anbefaler vi stærkt, at det fjerenes snarest muligt inden der opstår potentielt farlige situationer. Læs mere om vores træfældningsopgaver i Holbæk herover. 

Kongens Lyngby er et område Henrik Ravn Træpleje ofte befinder sig i. Vi  kommer glædeligt forbi, vurderer opgaven for dig og afsender et uforpligtende tilbud på en evt. træfældning. Skal du have fjernet et træ i Lyngby, så klik ind på overstående side og læs mere.

Skal du have tilset i træ i Søborg, så kontakt Henrik Ravn Træpleje. Vi har fældet træer siden 1960’erne og er eksperter på området. Det er naturligvis ikke samme medarbejdere som i 1960’erne, men alle vores træplejere er certificerede inden for sikkerhed og træpleje. Læs mere om vores opgaver i Søborg på overstående link.

På denne del af siden kan du se et udvalg af de opgaver vi har løst for nogle af vores kunder. Vi har en lang række succesfulde projekter i kølvandet, og du kan se nogle af dem her.

Kontakt Henrik Ravn Træpleje i dag

Kontakt Henrik Ravn Træpleje i dag for at indhente et gratis og helt uforpligtende tilbud på din træplejeopgave. Udfyld formularen med dine oplysninger og vi vil vende tilbage til dig snarest muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontaktformular (Footer)

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Skyrækker beskåret - smukt!

Henrik Ravn Træpleje har beskåret en skyrækker i min have.
Opgaven blev på alle måder udført til perfektion. Alle aftaler overholdt - det var alt i alt afstemt og professionelt.
Tilbud/overslag blev givet forinden, og den endelig pris blev mindre end tilbud. God stil!

- Knud Nordentoft

Træfældning m.m. i parcelhus have

Parcelhus have, Himmelev/Roskilde okt. 2022. Vi har lige fået fældet et stort grantræ og udført stubfræsning, samt beskåret krone på stor vandgran, af firmaet Henrik Ravn Træpleje. Alt blev udført perfekt og professionelt som aftalt, samt desuden blev alt det fældede bortskaffet, som afslutning på sagen. Henrik Ravn Træpleje og deres uddannede skovhuggere og træplejere kan vi bestemt anbefale.

- Torben Lüth

Skrev for at bestille træfældning...

Skrev for at bestille træfældning Torsdag aften d. 17/6. Allerede Fredag d. 18/6 kom der en, og vi fik et tilbud. Der ville gå mellem 3-5 uger, da de havde meget travlt, men hvis der blev et hul i deres planer, ville de komme forbi. Torsdag d. 24/6 kom de så og fælder træet, og Fredag d. 25/6. stupfræsede de. Må sige at det er da kundeservice er vil noget. Kan varmt anbefale Henrik Ravn træpleje. Det er ikke sidste gang vi bruger dem.

- Ulla Hansen

Det var en rigtig god oplevelse...

Det har været en rigtig god oplevelse, at bruge Henrik Ravn træpleje fra start til slut. De gav et tilbud og kom kort tid efter og beskær vores æbletræet. Resultatet blev rigtig flot. Det var imponerende, at se hvordan de klatrede rundt i træet og savede grene af. Super professionelt.

- Bettina Juul Clemmensen

Vi hjælper med din træfældning på Sjælland. Ring til os i dag

Ring til os i dag og fortæl os om den opgave du ønsker udført og vi vil give dig et godt tilbud. Vi dækker Sjælland og arbejder i hele området omkring København og Nordsjælland. Vi ser frem til at høre fra dig!