Træfældning på Amager, Kastrup & Dragør

Amager er en del af Storkøbenhavn og byder både på tæt bebyggelse og byliv samt parker og frodige naturområder. Vi har hos Henrik Ravn Træpleje foretaget mange former for træbeskæring og træfældninger på Amager. Her har vi mulighed for at benytte os af vores store erfaring og kompetencer om nedfældning af bytræer under trange forhold. Når det kommer til træfældning, især i byer, stilles der høje krav til præcision og sikkerhed. Det er krav, som vi hos Henrik Ravn Træpleje er specialiserede i at imødekomme. Derfor er sikkerhed, præcision og grundighed vores vigtigste kerneprincipper, når vi udfører en opgave – uanset art og omfang!

Vi dækker træfældningsopgaver i:

  • Dragør
  • Søvang
  • Kastrup
  • Store Magleby
  • Tårnby
  • Tømmerup
  • Ullerup
  • Viberup
  • og meget mere.

Vi foretager blandt andet:

Træfældning i tæt samarbejde med kunden

Vi tror på at et tæt samarbejde med kunden og en grundig kundekontakt er en essentiel del i enhver vellykket opgave. Før en opgave påbegyndes, besigtiger vi derfor altid omfanget og aftaler ned kunden, hvad der skal udføres. Herefter planlægger vi opgaven minutiøst og præsenterer et uforpligtende tilbud for kunden. Når opgaven er godkendt, benytter vi os af vores faglige viden og kompetencer samt mangeårige erfaring til at udføre opgaven. Når vi kan, benytter vi os af vores maskiner og kraner til at nedfælde, beskære eller topkappe et træ, men er pladsen trang, sender vi vores dygtige klatrere til vejrs. De benytter en særlig metode til at nedfælde træet og for toppen og i bidder, hvilket er en effektiv metode, når træet ikke kan nedlægges i sin fulde længde, eller hvis træet befinder sig tæt på beboelse, travle gader eller store bygninger. Når vi foretager fældning af træer på Amager er der ofte særlige hensyn, der skal tages ift. bygninger og beboelse medmindre vi f.eks. foretager træpleje i Amager Strandpark, hvor der er mere plads til maskineri.

Få et tilbud på træbeskæring og træfældning på Amager

Med base i Taastrup, ønsker vi at være din foretrukne fagmand til træbeskæring og træfældning på Amager. Vi lader os dog ikke begrænse af geografi, så har du brug for en professionel og erfaren fagmand i andre dele af landet, lægger vi med glæde også vejen forbi dig. Vi udfører opgaver for både private, erhverv og det offentlige, og ingen opgave er hverken for stor eller for lille for os!

Kontakt os allerede i dag på 43 71 02 18 eller send os en mail til ravn@henrikravn.dk.

Kontakt Henrik Ravn Træpleje i dag

Kontakt Henrik Ravn Træpleje i dag for at indhente et gratis og helt uforpligtende tilbud på din træplejeopgave. Udfyld formularen med dine oplysninger og vi vil vende tilbage til dig snarest muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontaktformular (Footer)

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Skyrækker beskåret - smukt!

Henrik Ravn Træpleje har beskåret en skyrækker i min have.
Opgaven blev på alle måder udført til perfektion. Alle aftaler overholdt - det var alt i alt afstemt og professionelt.
Tilbud/overslag blev givet forinden, og den endelig pris blev mindre end tilbud. God stil!

- Knud Nordentoft

Træfældning m.m. i parcelhus have

Parcelhus have, Himmelev/Roskilde okt. 2022. Vi har lige fået fældet et stort grantræ og udført stubfræsning, samt beskåret krone på stor vandgran, af firmaet Henrik Ravn Træpleje. Alt blev udført perfekt og professionelt som aftalt, samt desuden blev alt det fældede bortskaffet, som afslutning på sagen. Henrik Ravn Træpleje og deres uddannede skovhuggere og træplejere kan vi bestemt anbefale.

- Torben Lüth

Skrev for at bestille træfældning...

Skrev for at bestille træfældning Torsdag aften d. 17/6. Allerede Fredag d. 18/6 kom der en, og vi fik et tilbud. Der ville gå mellem 3-5 uger, da de havde meget travlt, men hvis der blev et hul i deres planer, ville de komme forbi. Torsdag d. 24/6 kom de så og fælder træet, og Fredag d. 25/6. stupfræsede de. Må sige at det er da kundeservice er vil noget. Kan varmt anbefale Henrik Ravn træpleje. Det er ikke sidste gang vi bruger dem.

- Ulla Hansen

Det var en rigtig god oplevelse...

Det har været en rigtig god oplevelse, at bruge Henrik Ravn træpleje fra start til slut. De gav et tilbud og kom kort tid efter og beskær vores æbletræet. Resultatet blev rigtig flot. Det var imponerende, at se hvordan de klatrede rundt i træet og savede grene af. Super professionelt.

- Bettina Juul Clemmensen

Vi hjælper med din træfældning på Sjælland. Ring til os i dag

Ring til os i dag og fortæl os om den opgave du ønsker udført og vi vil give dig et godt tilbud. Vi dækker Sjælland og arbejder i hele området omkring København og Nordsjælland. Vi ser frem til at høre fra dig!