Træfældning og beskæring i 4000 Roskilde

Henrik Ravn Træpleje foretager beskæring af træer og træfældning i hele Roskilde Kommune, herunder hovedbyen Roskilde, der hvert år besøges af over 100.000 mennesker fra hele verden, når byen danner rammerne for Roskilde Festival. Roskilde er en af Danmarks ældste byer og består både af by og kulturliv, men også af store skove, parker og andre grønne områder. Både byens grønne områder samt private haver skal jævnligt holdes ved lige, og træer og buskads skal beskæres, nedfældes og topkappes. Derfor har vi hos Henrik Ravn Træpleje varetaget mange fældning af træer i Roskilde Kommune, og vi hjælper med glæde kunder i både det private, det offentlige samt erhverv.

Kvalitetshåndværk og fleksible træfældningsløsninger

Hos Henrik Ravn Træpleje har vi et tæt samarbejde med kunden uanset hvor i landet vi er, og vores vigtigste mission er at udføre et grundigt stykke arbejde, som kunden er tilfreds med. Vi kommer med et uforpligtende tilbud, og når opgaven er godkendt, påbegynder vi en grundig planlægning, og herefter kan opgaven udføres grundigt og effektivt. Er der tale om høje træer har vi de rette maskiner og kraner, der sikrer at nedfældningen eller beskæringen foregår på sikker og effektiv måde. Står træerne i nærheden af huse, veje, større bebyggelser eller meget befærdede gader, benytter vi en særlig metode. Ved træfældninger i Roskilde møder vi mange af de førnævnte udfordinger. Her kravler vi op i træet og nedfælder grene og dele af træet efterhånden, så de store stykker træ ikke falder uhensigtsmæssigt. Uanset hvilken opgave vi udfører, sker det efter gældende forskrifter og et højt sikkerhedsniveau, og vi har naturligvis styr på alle forsikringsforhold.

Træpleje til konkurrencedygtige priser i Roskilde

Med base i Taastrup er vi blandt andet stærkt tilstede i Roskilde og omegnskommunerne, men vi foretager fældningsopgaver på hele Sjælland og krydser også gerne bælterne til opgaver på Fyn og i Jylland. Vi arbejder effektivt, professionelt og præcist, hvilket gør, at vi kan tilbyde træpleje og nedfældning til gode og konkurrencedygtige priser. Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du spørgsmål til vores ydelser, så tøv ikke med at kontakte os. Fang os på 43 71 02 18 eller send en mail til ravn@henrikravn.dk.

Kontakt Henrik Ravn Træpleje i dag

Kontakt Henrik Ravn Træpleje i dag for at indhente et gratis og helt uforpligtende tilbud på din træplejeopgave. Udfyld formularen med dine oplysninger og vi vil vende tilbage til dig snarest muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontaktformular (Footer)

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Skyrækker beskåret - smukt!

Henrik Ravn Træpleje har beskåret en skyrækker i min have.
Opgaven blev på alle måder udført til perfektion. Alle aftaler overholdt - det var alt i alt afstemt og professionelt.
Tilbud/overslag blev givet forinden, og den endelig pris blev mindre end tilbud. God stil!

- Knud Nordentoft

Træfældning m.m. i parcelhus have

Parcelhus have, Himmelev/Roskilde okt. 2022. Vi har lige fået fældet et stort grantræ og udført stubfræsning, samt beskåret krone på stor vandgran, af firmaet Henrik Ravn Træpleje. Alt blev udført perfekt og professionelt som aftalt, samt desuden blev alt det fældede bortskaffet, som afslutning på sagen. Henrik Ravn Træpleje og deres uddannede skovhuggere og træplejere kan vi bestemt anbefale.

- Torben Lüth

Skrev for at bestille træfældning...

Skrev for at bestille træfældning Torsdag aften d. 17/6. Allerede Fredag d. 18/6 kom der en, og vi fik et tilbud. Der ville gå mellem 3-5 uger, da de havde meget travlt, men hvis der blev et hul i deres planer, ville de komme forbi. Torsdag d. 24/6 kom de så og fælder træet, og Fredag d. 25/6. stupfræsede de. Må sige at det er da kundeservice er vil noget. Kan varmt anbefale Henrik Ravn træpleje. Det er ikke sidste gang vi bruger dem.

- Ulla Hansen

Det var en rigtig god oplevelse...

Det har været en rigtig god oplevelse, at bruge Henrik Ravn træpleje fra start til slut. De gav et tilbud og kom kort tid efter og beskær vores æbletræet. Resultatet blev rigtig flot. Det var imponerende, at se hvordan de klatrede rundt i træet og savede grene af. Super professionelt.

- Bettina Juul Clemmensen

Vi hjælper med din træfældning på Sjælland. Ring til os i dag

Ring til os i dag og fortæl os om den opgave du ønsker udført og vi vil give dig et godt tilbud. Vi dækker Sjælland og arbejder i hele området omkring København og Nordsjælland. Vi ser frem til at høre fra dig!