Træfældning i 2630 Taastrup

Taastrup har mange skønne naturområder. På grund af byens attraktive placering tæt ved fra København, er der desuden flere og flere, der søger herud. Det betyder, at de skønne naturområder og parker bliver brugt i endnu højere grad, og derfor bør vedligeholdelsen af de grønne arealer også prioriteres. Det samme gør sig gældende for de mange private haver, hvor træer indimellem skal topkappes, beskæres eller sommetider fældes helt. Netop dette er vi specialister i hos Henrik Ravn Træpleje.

Professionel tilgang til beskæring og fældning af træer

Vi anbefaler altid, at du allierer dig med en professionel, når du skal beskære eller fælde dine træer. På den måde undgår du, at der opstår fejl eller skader. Vores kerneområde er træfældning, og uanset opgavetype – privat eller i det offentlige – står vi klar med en række løsningsforslag, der både tilgodeser det omgivende miljø og kundens specifikke ønsker. Vores professionelle udstyr, maskiner og kraner, vores lange erfaring med træfældning og vores tætte dialog med kunderne er med til at sikre et flot resultat. Vi har altid styr på gældende sikkerhedsforskrifter og forsikringsforhold, så du ikke skal bekymre dig om noget. Står træerne f.eks. tæt på bebyggelse, har vi redskaberne til at fælde træet stykke for stykke for at undgå et uhensigtsmæssigt udfald.

Vi har gennem tiden opbygget en bred erfaring med en lang række forskellige kunder og opgavetyper, og vi har derfor et solidt fundament at stå på, når vi rådgiver dig som kunde. Vi kommer altid med den løsning, der passer til dine behov, og du kan derfor trygt overlade fældningen og vedligeholdelsen af dine træer til os – og det gælder alle træsorter.

Få faste lave priser på træfældning og træbeskæring i Taastrup

Vi er selv beliggende i Taastrup, og vi kan derfor nemt rykke ud til dig, der også bor her i området. Vi udfører imidlertid opgaver på hele Sjælland og stiller op med alt det nødvendige udstyr lige der, hvor du har brug for det.

Hos os får du faste lave priser på både træfældning og træbeskæring, og du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Sikkerhed i fældningen og professionalisme i højsædet

Lige meget hvilken type opgave vi har med at gøre, er sikkerhed, professionalisme og kundeservice vores vigtigste kerneprincipper. Som kunde er det dine ønsker og krav, der er i højsædet, mens vi benytter vores faglige viden og erfaring til at planlægge og udføre opgaven. For os er det ligegyldigt, om du er privat boligejer, virksomhedsejer eller ansat ved det offentlige – for os er der ingen opgave, der er hverken for stor eller for lille! Vi råder over professionelle maskiner og kraner, og har dygtige klatrere blandt vores medarbejdere, der er specialuddannede til at nedfælde og beskære træer fra toppen af trækronerne.

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte Henrik Ravn Træpleje på 43 71 02 18 eller sende en mail til ravn@henrikravn.dk.

Kontakt Henrik Ravn Træpleje i dag

Kontakt Henrik Ravn Træpleje i dag for at indhente et gratis og helt uforpligtende tilbud på din træplejeopgave. Udfyld formularen med dine oplysninger og vi vil vende tilbage til dig snarest muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontaktformular (Footer)

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Skyrækker beskåret - smukt!

Henrik Ravn Træpleje har beskåret en skyrækker i min have.
Opgaven blev på alle måder udført til perfektion. Alle aftaler overholdt - det var alt i alt afstemt og professionelt.
Tilbud/overslag blev givet forinden, og den endelig pris blev mindre end tilbud. God stil!

- Knud Nordentoft

Træfældning m.m. i parcelhus have

Parcelhus have, Himmelev/Roskilde okt. 2022. Vi har lige fået fældet et stort grantræ og udført stubfræsning, samt beskåret krone på stor vandgran, af firmaet Henrik Ravn Træpleje. Alt blev udført perfekt og professionelt som aftalt, samt desuden blev alt det fældede bortskaffet, som afslutning på sagen. Henrik Ravn Træpleje og deres uddannede skovhuggere og træplejere kan vi bestemt anbefale.

- Torben Lüth

Skrev for at bestille træfældning...

Skrev for at bestille træfældning Torsdag aften d. 17/6. Allerede Fredag d. 18/6 kom der en, og vi fik et tilbud. Der ville gå mellem 3-5 uger, da de havde meget travlt, men hvis der blev et hul i deres planer, ville de komme forbi. Torsdag d. 24/6 kom de så og fælder træet, og Fredag d. 25/6. stupfræsede de. Må sige at det er da kundeservice er vil noget. Kan varmt anbefale Henrik Ravn træpleje. Det er ikke sidste gang vi bruger dem.

- Ulla Hansen

Det var en rigtig god oplevelse...

Det har været en rigtig god oplevelse, at bruge Henrik Ravn træpleje fra start til slut. De gav et tilbud og kom kort tid efter og beskær vores æbletræet. Resultatet blev rigtig flot. Det var imponerende, at se hvordan de klatrede rundt i træet og savede grene af. Super professionelt.

- Bettina Juul Clemmensen

Vi hjælper med din træfældning på Sjælland. Ring til os i dag

Ring til os i dag og fortæl os om den opgave du ønsker udført og vi vil give dig et godt tilbud. Vi dækker Sjælland og arbejder i hele området omkring København og Nordsjælland. Vi ser frem til at høre fra dig!